محمد دهقان، عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با اشاره به نقش بسيج و تأثير آن بر پيشرفتهاي كشور، اظهارداشت: همانگونه كه رهبر معظم انقلاب نيز فرمودند يكي از بزرگترين يادگارهاي حضرت امام(ره) تشكيل بسيج مستضعفين بود.
وي با بيان اينكه حضرت امام(ره) يكي از مردميترين نهادهاي انقلابي را تشكيل دادند، تصريحكرد: بسيج براي دفاع از آرمانهاي حضرت امام(ره)، اسلام و انقلاب به وجود آمد.
عضو هيئترئيسه مجلس با تأكيد بر اينكه بسيج در طول سالهاي متمادي پس از انقلاب نيز در صحنههاي مختلف صلابت، درخشندگي و نورانيت خود را نشان داده است، يادآورشد: در عرصه دفاع مقدس قطعاً اگر بسيج نبود و نيروهاي مردمي حضور نداشتند ايران اسلامي نميتوانست دشمن را شكست دهد.
وي بر همين اساس عزت و عظمت ايران در عرصه جهاني را به دليل حضور نيروهاي مردمي بسيجي دانست و افزود: از ويژگيهاي اصلي بسيج، ايثارگري، سلحشوري، اعتقاد عميق به اسلام و انقلاب، پيروي از ولايت و فهم و بصيرت در طول سالهاي پس از انقلاب است.
دهقان با اشاره به اينكه تبلور اصلي بسيج در عرصه دفاع مقدس بود، گفت: پس از پايان جنگ عدهاي تصور ميكردند كه بسيج بايد برداشته شود اما حضرت امام (ره) با درايت و بينش عميق خود فرمودند«چه در زمان جنگ و چه در زمان صلح بسيج بايد به كار خود ادامه داده و مثل گذشته به فعاليت خود ادامه دهد».
وي با بيان اينكه امام(ره) همچنين پس از اتمام جنگ در پيام تاريخي خود فرمودند«در هر كشوري كه نواي دلنشين تفكر بسيجي طنينانداز شود چشم طمع دشمنان از آن كشور دور خواهد ماند»، افزود: اين كلام نوراني امام راحل باعث شد كه بسيج در عرصه پس از جنگ نيز براي خود وظايفي را كه ايشان تعيين كرده بودند مسئوليتها و رسالتهاي جديدي را تعريف و به پيروي از مقام معظم رهبري بعد از امام (ره) در عرصههاي مختلف اجتماعي، سياسي و فرهنگي حضور فعال داشته باشد.
رئيس سابق بسيج دانشجويي كشور با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينكه «بسيج بايد در وسط ميدان بماند تا فضيلتهاي انقلاب حفظ شود» اشاره و اضافه كرد: اين فرمايش رهبر معظم انقلاب به اين معنا است كه بسيج در هر عرصهاي كه حضور دارد موجب حفظ ارزشها، فضيلتها و بنيانهاي انقلاب ميشود.
وي با تأكيد بر اينكه در عرصههاي مختلف پس از جنگ نيز شاهد حضور فعال بسيجيان در عرصههاي مختلف بودهايم، اظهارداشت: در تهاجم و شبيخون فرهنگي دشمن نيز اين بسيج بود كه با برگزاري مراسم مختلف فرهنگي، آگاهسازي جوانان، ايجاد بصيرت در جامعه، تقويت فرهنگ دفاع مقدس و نمايان كردن الگوهاي جوانان با معرفي شهدا، ايثارگران و سلحشوران جنگ به عنوان الگوهاي مورد نياز و واقعي جامعه به ويژه قشر جوان تهاجم فرهنگي دشمن را تا حد زيادي خنثي كرد.
دهقان بر همين اساس به اين موضوع كه بسيج با برگزاري مراسمات مختلف در سالگرد عملياتهاي دفاع مقدس، برگزاري اردوگاههاي راهيان نور و مراسمات مختلف فرهنگي و همچنين معرفي رهبران ديني به ويژه در مراسمات ائمه معصومان«عليهالسلام» در مساجد زمينه تقويت فرهنگ شيعي و اسلامي را در جامعه فراهم كرد، نيز اشاره كرد.
وي با بيان اينكه در عرصه سياسي نيز بسيج نقش بيبديلي را در سالهاي متمادي پس از جنگ از خود نشان داده، تصريحكرد: در 23 تيرماه 1378 در فتنه كوي دانشگاه تهران كه در آن كشور و به ويژه تهران با جنگ نرم خزندهاي از سوي دشمنان انقلاب همراه شد اين بسيج بود كه وارد ميدان شد و ضد انقلاب را مثل كاغذي مچاله و در زبالهدان انداخت.
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس با اشاره به اينكه پس از حادثه كوي دانشگاه تهران و سوءاستفادهاي كه ضدانقلاب و منافقين از كوي دانشگاه تهران كردند اگر بسيج حضور پيدا نميكرد قطعاً انقلاب هزينههاي سختي را متحمل ميشد، يادآورشد: در طول دوران 8 ساله اصلاحات كه متأسفانه برخي از عناصر ضد انقلاب از جريان اصلاحات سوءاستفاده كردند و كشور را به سمت انحراف سوق دادند در آن زمان نيز بسيج در عرصههاي مختلف سياسي حضور پيدا كرد و با تعقيب اصلاحات انقلابي به تعبير رهبر معظم انقلاب موجب ناكامگذاشتن اصلاحات آمريكايي شد و تلاش كرد مسئولان كشور به سمت اصلاحات انقلابي حركت كنند.
وي بر همين اساس حركت بسيج در زمان اصلاحات را نيز بسيار تعيينكننده دانست و افزود: در سالهاي اخير و به ويژه پس از انتخابات 88 همانگونه كه رهبر انقلاب نيز اشاره داشتند تنها مرجعي كه در طول دوران فتنه هيچ ترديدي به خود راه نداد و در ابتدا هم فتنه را شناخته و به پيروي از رهبري در مقابل آن ايستادگي و زمينه افشاي فتنه را فراهم كرد و همچنين خسارتي را كه ممكن بود به اعتماد مردم وارد شود به حداقل كاهش داد، بسيج و بسيجيان بودند.
دهقان با تأكيد بر اينكه فتنه سال 88 موجب شد تا تمام قشرها آسيبهايي را متحمل شوند، اظهارداشت: تنها قشري كه هيچ آُسيبي نديد و تمام آن خدمت و افشاگري فتنه و بصيرتبخشي به مردم بود و هيچ ترديدي در آن مشاهده نشد و كاملاً خود را با رهبر انقلاب تطبيق داد جريان بسيج بود؛ از اين رو اين نهاد مردمي مقدس تاكنون بزرگترين خدمت را به انقلاب انجام داده و همه مسئولان كشور موظف هستند كه قدر اين نهاد و جريان زلال مقدس را بدانند و همانگونه كه امام راحل فرمودند «اگر مسئولان كشور از اين مجموعه غفلت كنند در آتش دوزخ الهي خواهند سوخت».
منبع:خبرگزاری فارس
معبر
نظرات شما عزیزان: